Preston Response XS 4 M landing net handle

Kód: P0230001
Neohodnoceno
4 000 Kč
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Podběráková tyč Response XS 4M je vlajkovou lodí firmy Preston, která se hodí k univerzálnímu použití a různým rybolovným technikám.

Díky umístění závitů na prvním i druhém díle získává ještě větší všestrannost, kdy si můžeme vybrat mezi plnou délkou 4m nebo vynechat první díl a tím vytvořit 3m tyč. I v plné délce je velmi silná, pevná a lehká, takže se hodí především pro lov na feeder a plavanou. Při vynechání prvního dílu vzniká tuhá, pevná a snadno ovladatelná tyč pro lov větších ryb s většími podběrákovými hlavami. Třetí volbou je vynechání posledního spodního dílu, čímž získáte extrémně lehkou a pevnou tyč, pokud podmínky nedovolují použití plné délky nebo chcete být maximálně obratní a rychlí při jejím použití. K tomu je uzpůsobený i povrch všech dílů tyče, který je z texturovaného grafitu, který navíc usnadňuje i rozkládání tyče, pokud máte například mokré ruce.

Samozřejmostí jsou v její výbavě zesílené spoje závitů s tyčí a navíc i vychytávka ve formě pogumovaných částí na spodním díle pro snadnější manipulaci s tyčí v plné délce. U této podběrákové tyče se opravdu myslelo na každý detail, takže na konci spodního dílu je šroubovací kovový uzávěr, který nejen chrání spodek tyče před poškození i na kamenitém podloží, navíc tyč příjemně dovažuje.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.